Hoppa till sidans innehåll

Naturpasset 2013


Naturpasset - orientering när du själv vill och ett bra sätt att ta sig ut i naturen samt att prova på denna roliga form av motion.

Det är en verksamhet där hela familjen kan delta, då områdena är stadsnära belägna och svårigheten på kontrollerna varierar, och det är tänkt att såväl nybörjare som vana orienterare skall kunna utnyttja övningarna. Att Ströva Utan Stress innebär att upptäcka naturen i den takt som man upptäcker kontrollerna men för aktiva orienterare fungerar materialet också som fullgoda träningspass.

Vill du veta mer? Läs om naturpasset på www.naturpasset.se

Naturpasset 2013 består av ett paket med 3 olika typer av kartor och kontroller. Ett cykelpass där bekräftelsen på att man varit vid rätt kontroll, är att man kan svara på en fråga om platsen man kommer till på cykelturen. Ett fotopass, här gäller det att hitta till kontrollerna och sedan para ihop ett foto med rätt kontrollpunkt. Den tredje kartan är en traditionell orienteringskarta över delar av Bergebokartan, men både enkla och en del lite klurigare kontrollpunkter.

Domnarvets GoIF har även i år ett samarbete med de andra Borlängeklubbarna (Stora Tuna OK och Kvarnsvedens GoIF OK) och erbjuder detta gemensamma Naturpass.
Naturpasset 2013 finns att köpa från 27 maj på Intersport, Team Sportia och Apoteken på kupolen och stan, samt att endast cykelpasset finns att köpa på cykelcentrum.

Kontrollerna sitter ute mellan 20 maj och 29 september

Hoppas ni får en trevlig upplevlse med Naturpasset 2013!

LYCKA TILL !

Naturpassgruppen:
Lennart Andersson, 0243-237821

Uppdaterad: 07 JUN 2016 20:20 Skribent: Marianne Dahlin

Länk tillbaka till huvudsidan:

 Dgoif

 Länk till DGoIF skidor:

Skidor

oringentopp

Naturpasset

dalaoffensiven

Ullmax

 

Postadress:
Domnarvets GOIF - Orientering
Hemgatan 71
78473 Borlänge

Kontakt:
Tel: 024317600
E-post: This is a mailto link