Hoppa till sidans innehåll

Repris, som vanligt…?

29 NOV 2016 11:32
  • Skapad: 29 NOV 2016 11:32

Det spelar nästan ingen roll hur vi börjar en match, det slutar nästan alltid med en AD. I alla fall hälften av gångerna, fem matcher av tio.

Matchen inleddes med en gastkramande dubbel som tog vanns av oss. Sedan bytte vi spelare till singlarna, kallas visst Hammarbyare har jag fått mig förklarat. Uppställningen alltså. Alltså två kämpande furier äntrade plankan och började bägge med underläge, men vände och vann. Sedan tog samma spelare dubbeln av bara farten.

Publiken lär ha ådragit sig dubbla magsår har det rapporterats. 4-0 till oss, och nu skall det väl gå vägen? In med nytt folk igen, och åtminstone en av dem storspelade som en GUD har jag fått veta. Men vad hjälpte det? Kort set av bägge spelarna i Solna i singeln. Torskade blocket med 3-0. Men rättvist? Njae...

Sedan kastade vi dubbelparet från matchens inledning. Det gick inte. Bägge torskade, och plötsligt ledde Solna med 5 raka vinster. AD väntade. Den gick dock vår väg, och precis som förra mötet blev det 5-5. Då blev det 20-18 till oss, nu 22-21 till dem, så de leder med 41-40 i spelade set.

Men nästa gång får de på tafsen, nästan så jag vill börja träna!

Skribent: Uffe Erlandsson
Epost: Adressen Gömd

logga

Postadress:
WM-Darta DK - Dart
Lars Siljelid, Hagvägen 5
17997 Färentuna

Besöksadress:
Rest East End Company, Solnavägen 104
16951 Solna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info