Hoppa till sidans innehåll

Lekande lätt, men svårt.

15 NOV 2016 11:54
  • Skapad: 15 NOV 2016 11:54

Började enkelt med 3x3-0 till vår fördel. Edehag kunde kanske ha fått problem, men Siljelid gjorde verkligen processen kort med sin motståndare. Två korta set dessutom, och över 23 i pilsnitt. Det här blir en enkel match.

Inte då, block två förlorades med 3-0, och vi tog bara ett set. Kanske inte HELT rättvisa siffror, men så ser den krassa verkligheten ut.

Block tre inleddes strålande, ett 17 och ett 19-pilars från oss och seger med 3-1. Ni blir det minst en AD. Tyvärr lyckades Danne inte lika bra i singel, men killen han mötte hade två korta set och nästan 22,5 i pilsnitt, så motståndet var formidabelt. Uffe däremot krossade, ja nästan, sin motståndare. Lämnade 2 kvar i 1:a set, och tog resten. Klar seger.

Sedan väntade AD, och inte blev det väntade (av mig) paret som vi ställde upp med, som nästan vunnit allt tillsammans i dubbelväg denna säsong. Siljelid blev det, men med Danne. Nåja, 2 korta set i dubbel innan och en övermäktig motståndare i singel.

Det gick vägen och vi tar en seger igen. Satt hårdare inne, speciellt efter den smakstarten, med desto skönare, eller hur? 4 korta set av oss, 2 för dem, 18 ton och återigen hälften för dem - 9 stycken.

Nästa måndag är det bortamatch mot Tungsten, som har visat upp en någon sviktande form de senaste veckorna. Får vi sota för det? Vi har ju en seger från förra mötet att försvara.

Skribent: Uffe Erlandsson
Epost: Adressen Gömd

logga

Postadress:
WM-Darta DK - Dart
Lars Siljelid, Hagvägen 5
17997 Färentuna

Besöksadress:
Rest East End Company, Solnavägen 104
16951 Solna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info