Hoppa till sidans innehåll

BSS på simläger i Älvdalen

19 MAJ 2019 19:25
Mellan fredagen 17 maj och söndagen den 19 maj åkte simmarna från Borlänge Simsällskap på ett intensivt simläger i Älvdalen som klubben organiserade. Ett lyckat simläger med jätte många deltagare!
  • Skapad: 19 MAJ 2019 19:25

Varje år brukar Borlänge Simsällskap åka på simläger till Älvdalen för att träna intensiv och simma i den 50m långa bassängen. Det gällde inte bra träning för att så klart fanns fokus på sammanhållning, teknik, glädje till sporten.

BSS-tränare Nils och Alexander stod för simdelen, och flera ledare/föräldrar höll koll på alla simmare och hjälpte till med allt omkring. Aktivitetskommitten med Anna, Carolina, Erica och Hanna hade skött alla förberedelser. Jättekul med så många engagerade föräldrar i klubben!

På fredag kl. 12.00 samlades nästan 30 simmare från Borlänge Simsällskap vid Maserhallen: Ebba, Alex, Alice, Alina, Axel, Daniel M, Daniel R, Eduard, Evelina, Farahnaz, Gabriella, Hedvig, Klara, Linn O, Linn R, Linn S, Louise, Lovis, Maja, Melina, Melvin, Noah, Oliwer, Olivia, Saimi, Samuel, Sara, Stella och Wilma. Efter ankomst i Älvdalen checkade alla in i hotellet först och gick sedan till simhallen för det första träningspasset. Efter träningen behövde alla energi igen som man fick i hotellet i form av en välförtjänad middag.

Nästa morgon var det frukost kl. 07.30 och en timme senare gick alla till simhallen igen för dagens första simpass. Sedan var det lunch och en timme senare ett träningspass utomhus. Dagen var inte slut än och efter ett mellanmål på hotellet gick alla till simhallen igen för dagens andra simpass. På kvällen var det middag och organiserades en gemensam aktivitet i form av en tipspromenad med fina priser.

På sista dagen stod sista simträningspasset på program. Efter en gedigen frukost tidig på morgonen tog alla en sista promenad till simhallen. Efter passet var det lunch på hotellet och sedan hemfärd till Borlänge igen.

Det var ett lyckat och fantastiskt träningsläger, med mycket och jättebra umgänge. Det var hårt träning, men till slut var alla jättenöjda och jättetrötta. Vi vill tacka alla ledare, föräldrar, sponsorer och alla som har hjälpt till.

Då är alla BSS-simmare i vattnet för första simpasset!

Varje dag en härlig promenad till och från simhallen.

Fyspass på lördag eftermiddag

Simpass igen!

Mellanmål under träningen!

Sedan var BSS-are igång igen!

Lagkapp!

Samling inför varje träningspass med tränare

Tipspromenad på kvällen!

BSS-badmössan med alla deltagare i BSS-läger 2019 på plats!

Skribent: Frank Ruijs
Epost: Adressen Gömd

BSS Facebook

 

 

  

  

 

  

  

 

     

 image001

 

Borlänge Simsällskaps huvudsponsor

Borlänge energi

  

               KOM IHÅG
 

 Mats-Åke Ohlssons                    Minnesfond

    Plusgiro 582688-8  eller
    Swish 1234229522

 

Postadress:
Borlänge SS - Simidrott
Box 904
78129 Borlänge

Besöksadress:
Masergatan 22
78440 Borlänge

Kontakt:
Tel: +46705620057
E-post: This is a mailto link

Se all info