Hoppa till sidans innehåll

Veckan som varit och inför matchen mot Motala AIF FK

12 MAR 2009 19:25
En vecka med en hel del frånvaro och en provtränande ny spelare.
  • Skapad: 12 MAR 2009 19:25

Veckan som varit har tyvärr inneburit en hel del frånvaro bland spelarna på grund av sjukdomar och skador. Det märks även bland oss att det går en hel del magsjuka och halsont.

 

På skadefronten just nu:

Danne Karlsson kör en hel del styrketräning just nu, där det mesta koncentreras kring överkroppen, helt naturligt med hans gipsade fot. Oscar Erikssons rehabilitering flyter på bra. Hade lite ömhet i knäet vid löpning men det ser ljust ut för honom och beräknas vara tillbaka inom snar framtid. Ska tillbaka till sjukgymnasten för bedömning under fredagen. Även Erik Forselius har smärta i ett knä och står över helgens match men det är ingen större fara med honom utan det är mer en försiktighetsåtgärd. Marcus Andersson har varit magsjuk under större delen av veckan. Eftersom det är flera som ej kan medverka i helgens match så debuterar juniorerna Sebastian Lundberg och Rasmus Mellqvist.

 

Vi har ju haft en provtränande innermittfältare från Syrianska IF Kerburan som heter Karwan Zarifnejed. En teknisk spelare med bra blick för spelet. En trevlig bekantskap som sökt sig till oss eftersom han pluggar på högskolan i Eskilstuna. Han fortsätter träna med oss i nästa vecka.

 

Nu till helgen har vi vår första träningsmatch på bortaplan då vi beger oss till Motala för att möta div 1 laget Motala AIF. Ska bli spännande att få mäta våra krafter mot ett lag från en högre division. Under onsdagskvällen träningsspelade dom mot Åtvidabergs IF och förlorade. Ett av målen stod förre City spelaren Viktor Prodell för. Läs mer om vår motståndare här:

https://www3.idrottonline.se/default.aspx?id=142258

 

Laget på lördag

Målvakt: Ozan Yildiz

Backlinje: Daniel Berglund, Alexander Ohlsson, Bayram Basarani, Robin Larsen

Mittfält: Emil Alriksson, Jonte Forsman, Danne Wikström, William Celsing

Forwards: Adnan Cirak, Micke Larsson

Avbytare: Richard Larsson, Erik Gustavsson, Zaman Safari, Sebastian Lundberg, Rasmus Mellqvist

Skribent: Leif Edeborg
Eskilstuna City FK - Div 2 Södra Svealand, herr 2021
Årbygatan 4
633 45 Eskilstuna
Telefon: 016516702

Banner Kurirenbollen

120330 ungdomsbonus

EttanLogo

hemmavinsten-banner-120x240

Postadress:
Eskilstuna City FK - Fotboll
Årbygatan 4
63345 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016516702
E-post: eskilstuna@city-fotb...