Hoppa till sidans innehåll

Richard bäst på plan

30 MAJ 2010 21:03
Tyvärr så inkasserade Eskilstuna City FK årets första förlust i Div 2 Södra Svealand. Värmdö IF vann matchen på Värmdövallen med 1-0.
  • Skapad: 30 MAJ 2010 21:03

Första 45 minuterna var ingen höjdare från våran sida där vi under långa stunder låg fel i positionerna och fick jaga mycket boll.  Dock startade vi bra och vid ett par tillfällen damp bollen ner framför fötterna på oss efter fasta situationer men tyvärr fick man inte bollen förbi Värmdö-ben.

Värmdö utnyttjade distansen i våran press men dom lyckades inte överlista planens bästa spelare, Richard Larsson. Richard visade återigen att han växt in i division två handskarna ordentligt och har en kanonsäsong så här långt bakom sig. Dock var det nära att han fick kliva av i mitten av första halvlek när han möttes av en Värmdö-armbåge i luften och blod forsade ur munnen. Men Citys burvaktare ”bet ihop” och nästan genom överläppen och spikade igen resten av halvleken.

City gjorde två byten i halvtid, pigge Sebbe Lundberg kom in instället för Rebin Sulaka på högerbacken och Adnan Círak ersatte Michael Larsson, som tvingades gå ut med en befarad lättare hjärnskakning.

I andra halvlek startade vi bättre och Adnan har ett stolpskott efter 53 sekunder men tyvärr så stutsar bollen fel och ut istället för in i mål. Minuterna sedan kontrar Älvsjö in 1-0 efter en kraftigt misstänkt frisparkssituation där Daniel Berglund knuffas i ryggen och bollen kan rulla fram till målskytten.

Vi jobbar på bra stundtals men kommer inte riktigt fram till de vassa chanserna i boxen, närmast är Emil Fritzell som tvingar målvakten till en mycket bra enhandsräddning.

 

Revansch nästa match när Värmbol kommer på besök på lördag 14.00

Eskilstuna City FK - Div 2 Södra Svealand, herr 2021
Årbygatan 4
633 45 Eskilstuna
Telefon: 016516702

Banner Kurirenbollen

120330 ungdomsbonus

EttanLogo

hemmavinsten-banner-120x240

Postadress:
Eskilstuna City FK - Fotboll
Årbygatan 4
63345 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016516702
E-post: eskilstuna@city-fotb...