Hoppa till sidans innehåll

Andra raka i tvåan

26 APR 2010 14:54
Även bortapremiären slutade i seger för Citys näst äldsta lag.
  • Skapad: 26 APR 2010 14:54

Efter en bra start där City hade kunnat ta ledningen så arbetar sig Vallentuna in i matchen. Vallentuna tilläts att genomföra sin spelidé där en av de tre centrala mittfältarna går ner och hämtar boll för att snabbt sätta upp bollen centralt till en av deras två högt belägna centrala mittfältare, som i sin tur levererar större delen av bollarna ut på höger yttermittfält.

 

City arbetar sig tillbaka och firma Vallinder-Eriksson jobbar sig in i matchen och får kontroll på mittfältet vilket renderar att vi kunde hota Vallentuna mer och mer. Längst bak agerar Marcus/Markus stabilt och de avslut som Vallentuna skapar plockar Richard Larsson utan problem. Richards första "clean sheet" i tvåan och en riktigt bra insats av Citys målvaktstalang.

 

I första halvleks sista minut så dras en City-kontring igång av en sista-minuten brytning av Markus där Adnan slår en härlig genomskärare till Thomas Allerbrand som "hittar" Larsson på borte. 1-0 och klockan slår precis över på 45:00

 

Andra halvlek startar med ett par skapliga chanser för Vallentuna men avsluten hamnar högt över Richard i buren.  Citys signum, de farliga omställningarna, börjar skapa oro i Vallentunas backlinje och yrvädret från Halmstad trocklar sig förbi på högerkanten och hittar Adnans skalle och skyttekungen från försäsongen har presenterat sig i skytteligan för division två.

 

En bra match över lag där vi skapar väldigt många chanser och skulle kunnat göra ytterligare något mål. Tyvärr så får Robin Larsen utgå i andra efter att stukat foten kraftigt efter en luftduell. 

 

Till slut så välkomnar vi även Zaman Safari tillbaka på fotbollsplanen. Den gamla mittfältsräven gjorde ett inhopp i andra halvlek och ersätta Linus Vallinder

 

 

Skribent: Peter Glas
Eskilstuna City FK - Div 2 Södra Svealand, herr 2021
Årbygatan 4
633 45 Eskilstuna
Telefon: 016516702

Banner Kurirenbollen

120330 ungdomsbonus

EttanLogo

hemmavinsten-banner-120x240

Postadress:
Eskilstuna City FK - Fotboll
Årbygatan 4
63345 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016516702
E-post: eskilstuna@city-fotb...