Hoppa till sidans innehåll

Vidare i DM

21 MAJ 2009 13:43
Efter en väl genomförd match sa vann vi med 5-0
  • Skapad: 21 MAJ 2009 13:43

Syrianska Bois stod för motståndet och de spelar normalt i Div 5. Det var ett lag som vill och kan spela boll och var en positiv bekantskap. De toppar just nu sin serie och vi önskar dom lycka till i sin jakt på serieseger.

I den 11 minuten så gjorde Serkan Pektas 1-0 på assist av Erik Gustavsson. Bara ett par minuter senare ökar Karwan Zarifnejad till 2-0 på ett riktigt vackert sätt. Han snurrar upp ett par spelare i straffområdet med överstegsfinter, klackar och vändningar så det står hejdeliga till för att sedan avsluta med en chip över målvakten  i bortre hörnet. Vackert och kul för laget och Karwan. Dock så var inte Karwan nöjd med varken målskyttet eller vackra mål för dagen. I den 23 minuten når bollen till Serkan Pektas i halvcirkeln han släpper tillbaka bollen till Karwan som sprungit in från sin kant och avslutar med ett skott i krysset helt otagbart. Två väldigt fina prestationer som kommer att stärka självförtroendet för Karwan. Vi går till halvtidsvila med 3-0 efter en stabil insats även om Syrianska inte på något sätt hade gett upp sitt eget spel.

Ludwig Wallinder blir inbytt i paus istället för Serkan Pektas och tackar med att göra 4-0 i den 59 minuten. "Fille" Lundevall avslutar målfabrikationen med att göra 5-0 på assist av Ludwig Wallinder.

 

Idag spelade vi med en bra rörlighet och stor fantasi. Många tog sina löpningar och visade fin spelglädje. Ett par av juniorena som var med gjorde fina insatser främst Rasmus Mellqvist, Filip Lundevall, Rebin Sulaka och Ludwig Wallinder. Richard Larsson var återigen stabil i målet och visar att hans utvecklingskurva pekar spikrakt uppåt. Zaman Safari var väldigt stabil och duktig på mittfältet och är aktuell för A-laget inom en snar framtid.

 

Laget från start:

Målvakt: Richard Larsson

Backlinje: Rebin Sulaka, Alexander Ohlsson, Rasmus Mellqvist, Eric Forselius

Mittfält: Zaman Safari, Peyman Zarifnejad, Karwan Zarifnejad, Sebastian Lundberg, Erik Gustafsson

Forward: Serkan Pektas

Avbytare: Fredrik Jonsson, Filip Lundevall, Jallal Al-Rubaii, Ludwig Wallinder 

 

Skribent: Leif Edeborg
Eskilstuna City FK - Div 2 Södra Svealand, herr 2021
Årbygatan 4
633 45 Eskilstuna
Telefon: 016516702

Banner Kurirenbollen

120330 ungdomsbonus

EttanLogo

hemmavinsten-banner-120x240

Postadress:
Eskilstuna City FK - Fotboll
Årbygatan 4
63345 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016516702
E-post: eskilstuna@city-fotb...