Hoppa till sidans innehåll

Guldhjälmsutbildning 2021

09 MAJ 2021 09:01
Då var det dags för 2021 års GH utbildning!
  • Uppdaterad: 09 MAJ 2021 09:01

Första träffen är det ingen organiserad körning, vi går istället igenom innehållet i utbildningen, vi tittar på banan och kommer överens om vilka dagar som passar bäst! Självklart får man ta med hojen för att köra på lilla banan efter att vi är klara!

Utbildningen riktar sig till nybörjare till och med 12 år, som vill lära sig mer om motocross, den är både teoretisk och praktisk där vi varvar teori med körning. När utbildninen är klar kan man om man vill köra på andra banor, man får också delta på tävlingar. Målet efter färdig utbildning är att både vårdnadshavare och förare har mycket god kännedom om regler på banan, föraren ska känna sig trygg på crossen och ha god kontroll på broms och gas, vi kommer att köra mycket och med fokus på balans och position!

För att delta behöver man en egen cross samt vara medlem i klubben (medlemskap kan man lösa på plats)!

Start 

Torsdag 13/5 Kl 15:00

För att delta så skicka ett mail till This is a mailto link med namn och storlek på crossen! Du kan också använda dig av sociala medier för att komma i kontakt med oss!

Har du frågor så ring eller maila mig på 

Mob: 0768383583

mail: This is a mailto link

Mvh, Johan Syversson

Skribent: Johan Syversson
E-post: Adressen Gömd

Medlemmar som önskar förnya sitt medlemskap vänligen betala in avgiften 1000kr för enskild eller 1200kr för familj till vårt Bankgiro 5591-2877  OBS! notera ert namn så vi vet vem som betalat , Ange även mailadress och tel nr för att ni lättare ska få våra utskick mm. 

Nya Medlemmar:

Klicka på fliken medlemmar och följ anvisningarna!

Med vänliga hälsningar
Styrelsen Team Westom MC

Postadress:
Team Westom Motorcykel - Motorcykel och Snöskoter
Box 336
67127 Arvika

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

sponsor