Hoppa till sidans innehåll

Dubbelmöte i Maserhallen

2010-10-01 06:30
Då var det dax för säsongens första dubbelmöte i Maserhallen. Först ut är damerna som möter Täby 14.00 sen Borlänges herrar som möter HF Lidingölaget 16.00
  • Uppdaterad: 2012-09-28 15:13

Borlänges damer har börjat med 2 stabila vinster medans Täby har gått på 2 förluster i inledningen av serien. Vi vill gärna behålla vinstraden efter denna helg, men då gäller det att plocka fram fysiken och viljan för att kunna vinna denna match. Senast mot Strand IF gjorde vi en stabil insats , men känslan är att vi måste höja försvarsspelet ett snäpp till för att kunna slå ett lag som Täby. Anfallsspelet är fortfarande lite knackigt men vi jobbar på det!

Herrlaget tar emot ett ungt Lidingö som likt Täby åkt på 2 förluster i inledningen av serien. Lidingö har mött SIF och AvestaBrovallen HF, två tippade topplag så det är lite svårbedömt var Lidingö står i serien!?
Vi har spelat med ett stort mod och självförtroende mot Ludvika och Strand. Kontringsspelet har varit helt OK men för att spetsa till kontringen måste försvarsspelet bli ett snäpp bättre, anfallspelet mot Strand var väldigt bra och kan vi prestera det igen mot Lidingö så kan det bli en rolig eftermiddag i Maserhallen.
Lidingö har en smart och lurig coach på bänken vid namn Fredrik Nielsen. Man brukar säga att vissa har en räv bakom örat, då har verkligen Fredrik en räv bakom bägge öronen.

Vi hälsar Täby Lidingölaget domare och publiken välkomna till Maserhallen

Med vänlig hälsning

Tony Carlsson

Skribent: Ove Siverman

Handbollskaravanen

  

Våra samarbetspartners

Mer info om våra sponsorer hittar du här >>

Postadress:
Borlänge HK - Handboll
Maserhallen AB, Masergatan 22
78440 Borlänge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link