Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Än finns chansen, den 5 december håller vi utbildning "Organisationens Ekonomi i balans" i Göteborg. Under denna dag lär du dig grundläggande ekonomi, olika begrepp samt får en förståelse för ekonomiska sammanhang som krävs för att kunna driva en...
 
Riksidrottsförbundet gör en fyllnadsutbetalning om det finns pengar kvar i LOK-stödspotten när året är slut. Dessa medel fördelas till de föreningar som sökt LOK-stöd under året.
 
Fyra kampsportföreningar i Skövde gick samman och ordnade en kampsportdag där intresserade fick möjlighet att ”prova på” några av de olika sporterna under erfarna instruktörers ledning.
 
Stiftelsen Grevillis fond har instiftat ett handikappidrottsstipendium om 100 000 kronor.
 
Vårgårda IK Handboll och Wårgårda Innebandyklubb tillsammans med elever från Sundlergymnasiets Barn- och Fritidsprogram bjuder in kommunens sex- och sjuåringar att ha kul tillsammans.
 
Fritidsbanken är en plats där du kan låna sport- och fritidsprylar kostnadsfritt, ungefär som när du lånar en bok på ett bibliotek. Under 2015 har vi varit med och öppnat Fritidsbanker i Angered, Lidköping, Skövde och Trollhättan tillsammans med...
 
Idrottens strategiarbete och utveckling av vår idrottsregion till Europas bästa var i fokus på årets SDF-konferens.
 
Ett värdefullt tillskott till din förening. Nu är det hög tid att söka medel ur Karl Frithiofsons Stiftelse.
 
Nu har vi startat arbetet med en ny internationell ungdomsledarutbildning i Europa, med fokus på breddidrott.
 
De medel vi har haft avsatta för detta område 2015 är nu slut. Totalt har 85 projekt fått medel beviljat, stort som smått, blandat mellan idrotterna och spritt över Västergötland.
 
Svensk idrott 2025 och Europas bästa idrottsregion är temat för årets konferens som liksom förra året genomförs på tre olika platser i Västra Götalandsregionen.
 
Efter nyår startar en ny utbildning för dig som vill bli mer attraktiv på idrottens arbetsmarknad.
 
Vänersborgs IF har sökt ekonomiskt stöd hos Västergötlands Idrottsförbund och fått Idrottslyftsmedel för att starta en satsning för att kunna inkludera alla barn och ungdomar i sin verksamhet.
 
I slutet av juli avgjordes det första Europamästerskapet i Street Soccer i Tyskland. I denna sport är det inte bara hur många mål du gör, som avgör om du vinner matchen.
 
Vill din förening pröva på nya sätt för att locka barn och ungdomar till föreningens ordinarie verksamhet, då är Idrottslyftet - Rekrytera något för er.
 

STÖD SSK GENOM ATT GE ETT BIDRAG TILL VÅR FORTSATTA VERKSAMHET!

 Använd vårt BG 969-9240

TACK FÖR DITT STÖD!

 

 

Gå in på

Logo sponsorhuset

 

 och Stöd Sandhults SK!

 

räknare
Besöksräknare

 

 

VÅRA HUVUDSPONSORER:

Teamsportias logo 

 

mäklarhuset logo

 

 BS Rör loga Svart

 

Sandhultsmaskinstation_vit&röd 

 

Avere

 

Swedbank Sjuhärad


ÖVRIGA SPONSORER

 

 

Wollmars_ny_logo

 

Vila Mini-Hotell

 

Borås Truckservice

Postadress:
Sandhults SK - Fotboll
Thåängen
50491 Sandhult

Kontakt:
Tel: 033-240480
Fax: 033-240480
E-post: This is a mailto link

Se all info