Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Sista dag för ansökan om LOK-stöd för våren 2014 var måndag den 25 augusti. När ansökningstiden gick ut hade totalt 10 089 unika föreningar skickat in sin ansökan. Från Västergötland var det 780 föreningar.
 
När statsstödet ligger still och kommunerna minskar sitt stöd tvingas idrottsföreningarna höja sina avgifter. Det visar en studie av idrottsföreningarnas ekonomiska situation Riksidrottsförbundet låtit göra.
 
Samtliga idrottsföreningar som bedriver verksamhet för deltagare i åldern 7-25 år har möjlighet att söka LOK-stöd (statligt lokalt aktivitetsstöd). Ansökan för de aktiviteter som föreningen genomfört under vårterminen 2014 (1/1–30/6) ska vara RF...
 
Hur går en dopingkontroll till och vilka regler gäller? Som idrottsutövare och medlem i en idrottsförening ansluten till Riksidrottsförbundet, är grundregeln att alltid ställa upp på dopingkontroll, när som helst och var som helst, och följa de...
 
I slutet av 2014 kommer en ny förbättrad version av IdrottOnline Administration, som ska fungera lika bra i mobilen som i datorn. Ta chansen att se den redan idag, dela med dig av dina synpunkter eller lägg din röst på en redan önskad funktion.
 
En härlig sommarvecka och idrottslig folkfest är över. Idag lämnades stafettpinnen över till Sundsvall som står värd 2015.
 

Glad sommar!

(2014-07-03 07:19)
Vi vill passa på att önskar er alla en skön sommar. Vårt kansli har semesterstängt vecka 28-31. Vi hörs och ses i augusti igen!
 
Den 25 augusti är sista dagen att söka LOK-stöd för vårens aktiviteter (1 januari-30 juni). Ansökningar som görs efter den 25:e kommer att avvisas och kompletteringar kan inte göras i efterhand.
 
Alla idrottsföreningar kan bli ett IQ-projekt och därigenom få stöd med kunskap, idéer och information.
 
Den första avsiktsförklaringen för samverkan kring åtgärder inom "Samling för social hållbarhet" undertecknades vid möte med Västra Götalandsregionens folkhälsokommitté. På plats fanns ordförande Sören Karlström och Frank Andersson, ordförande...
 
Förändringar har skett i samhället som innebär nya utmaningar och behov för idrottsrörelsen och Västra Götalandsregionen. Idrottspolitiska programmet är ett underlag för prioriteringar och riktlinjer för hur stödet till idrotten från Västra...
 
Skatteverket har gjort en sammanställning av deklarationstidpunkter och blanketter. Allt för att underlätta för din förening och att det blir rätt från början!
 
Under en dag i Karlstad, har företrädare från idrottsdistrikten i Västergötland, Värmland och Örebro träffats, för en gemensam utbildnings- och inspirationsdag om "Idrottsskolverksamhet".
 
Riksidrottsförbundet har arbetat fram nya anvisningar för barn- och ungdomsidrotten. Anvisningarna förtydligar de riktlinjer som idag finns i idrottsrörelsens idéprogram Idrotten vill och ska hjälpa förbund, föreningar och enskilda ledare att form...
 
Folksams Ledarcamp blev en lyckad helg med spännande aktiviteter och föreläsare. Deltagarna fick bland annat lyssna på Annelie Östberg, Kristina Landgren Carestam och Jim Thuresson.
 

STÖD SSK GENOM ATT GE ETT BIDRAG TILL VÅR FORTSATTA VERKSAMHET!

 Använd vårt BG 969-9240

TACK FÖR DITT STÖD!

 

 

Gå in på

Logo sponsorhuset

 

 och Stöd Sandhults SK!

 

räknare
Besöksräknare

 

 

VÅRA HUVUDSPONSORER:

Teamsportias logo 

 

mäklarhuset logo

 

 BS Rör loga Svart

 

Sandhultsmaskinstation_vit&röd 

 

Avere

 

Swedbank Sjuhärad


ÖVRIGA SPONSORER

 

Wollmars_ny_logo

 

Vila Mini-Hotell

 

Borås Truckservice

Postadress:
Sandhults SK - Fotboll
Thåängen
50491 Sandhult

Kontakt:
Tel: 033-240480
Fax: 033-240480
E-post: This is a mailto link

Se all info