Hoppa till sidans innehåll

OK Enen Enköping - Orientering

Nyheter

Alla vinnare är meddelade och de som har vunnit presentkort har fått dem hemskickade med post. Vi har även publicerat ett facit till årets Skog- och Fotopass. Klicka dig vidare för att se alla vinnarna samt facitet!
 
Hej Här kommer resultaten från etapp 2 i vinterns cup.
 
Under första etappen av vintercup-en kom det faktiskt lite snö! Här kommer resultaten. Simon
 
Efter vintercupen på söndag så är det dags för träningslära i Gånsta. Missa inte Sofias tips och råd!
 
Den andra etappen av Vintercupen går också av stapeln denna helg. Så det blir orientering både fredag (natt) och söndag (dag). Andra etappen kommer gå i skogarna ute i Kolarvik utanför Fagerudd. Samling kl. 10.00 på plats. Läs mer för fullständigt PM
 
Nu kör årets Vintercup igång! Fredag den 21 november är det dags för första etappen i Vintercupen 2014/15. Det blir en mörkertävling på Husbergskartan (Gånsta/Fanna)
 
Djurbygård
Fredag 28/11 kl. 19.00 är det dags för Enarnas årsfest I år träffas vi ute på Djurby Gård där vi välkomnas med glögg på nedervåningen. Efter det går vi en trappa upp för att avnjuta deras Julbord med bl.a. olika kulinariska, lokala läckerheter.
 
Årets säsong är i princip över och nu lägger vi fokus på nästa säsong. Sofia ansvarar för tisdagar & torsdagar, hon är på plats så ofta hon kan och då finns möjlighet till löpstegsanalys som sedan följs upp. Sen kommer vi även i år köra Vintercupen!
 
Alla medlemmar hälsas välkomna på föreningsmöte den 19 november kl 19 i Gånstagården. Utvärdering av årets stora aktiviteter och sedvanlig förtäring.
 
På torsdagsträningarna kommer vi att springa lite längre i fortsättningen. För att vi då inte ska komma hem för sent på kvällen så tidigarelägger vi dessa träningar till kl. 18.30.

Nyheter från UOF

Nyheter från SOFT

2014-11-24
Det problem som drabbat äldre Si 6-brickor, där en stämpling riskerar...
 
2014-11-19
Från lunch till lunch, lördag-söndag, pågick helgens tävlingskonferens o...
 
2014-11-13
Skogssportens Gynnare gläds åt att ännu en gång kunna dela ut ett antal...

Anmäl senast

Datum Tävling Senast     

Kartbild

Postadress:
OK Enen - Orientering
Box 160
74523 Enköping

Besöksadress:
Gånstagården
74948 Enköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info