Hoppa till sidans innehåll

SVEMO


Bekämpa lupinerna!

(2015-08-05 11:18)
När Svemo och professor Nils Ryrholm varit ute på turné hos våra klubbar har vi ofta sett ett stort miljöhot mot många av banorna, miljön (den biologiska mångfalden) och därmed vårt miljöarbete, nämligen att lupinerna är på kraftig frammarsch.
 
I höst ska alla klubbar förnya licenserna för sina funktionärer, tränare och barnledare. Bara de funktionärer, tränare och barnledare som är inlagda i klubbens medlemsregister i IdrottOnline kan få ut de nya licenserna.
 
Samtliga klubbar som önskar arrangera någon typ av statustävling under 2016 ombeds att skicka in en intresseanmälan på fastställd blankett senast 31 augusti 2015.
 

Välkommen SHRA Umeå!

(2015-06-29 11:20)
Svemo hälsar SHRA Umeå välkommen tillbaka till förbundet. Distriktsmässigt tillhör klubben Övre Norra Motorcykel- och Snöskoterförbundet.
 
Arbetet är igång! Svemos nuvarande verksamhet och organisation är under ”lupp”. Vi har ett spännande arbete framför oss, där vi alla kommer att lära oss mycket på vägen.
 

Enkät om Svemo

(2015-06-24 10:07)
Ta tillfället i akt att ge din bild av nuläget och hur du skulle vilja se organisationen i framtiden för att stödja dina behov och önskemål på bästa möjliga sätt.
 

Styrelseprotokoll 5 2015

(2015-06-24 08:48)
Svemo styrelse har haft styrelsemöte. I protokollet kan ni bland annat läsa om hur styrelsen diskuterar gällande IT-frågan samt intressanta rapporter från bland annat Riksidrottsmötet.
 
I protokollet kan du bl a läsa mer om arbetet med Motocrossgymnasiet, utbildningsmaterial och utbildningar.
 
Bollnäs MK bana Lottefors enduroområde har miljöcertifierats.
 
Stephan Filipowski är det senaste tillskottet som Förbundsläkare i Svemo. – Det känns fantastiskt att få kombinera sin hobby med sitt yrke, säger Stephan Filipowski.
 
Förbundsmötet 2014 beslutade att ett arbete skulle genomföras för att se över hur förbundet ska vara organiserat för att vara en attraktiv organisation som bäst motsvarar medlemmarnas och omvärldens behov och krav i framtiden.
 

Barnkommittémöte

(2015-06-08 10:16)
Svemo Barnkommitté har haft möte den 10 maj.
 
Svemo hälsar den nya föreningen Bergcrossarna Motorklubb välkommen som medlem i förbundet. Distriktsmässigt har föreningen sin tillhörighet i Mellersta Norra Motorcykel- och Snöskoterförbundet.
 

Välkommen FMCK Värmland

(2015-06-02 15:39)
Svemo hälsar den nya föreningen FMCK Värmland välkommen som medlem i förbundet. Distriktsmässigt har föreningen sin tillhörighet i Västra Motorcykelförbundet.
 
Två välkända Svemo-ledare, Thomas Avelin och Björn Andersson, mottog den gångna helgen på Riksidrottsmötet RF's högsta förtjänsttecken för sina mångåriga insatser för svensk idrott.
 

Sisu2

 

MEDLEMSAVGIFTER 2015

FAMILJ: 500:-

SENIOR: 350:-

JUNIOR: 150:-

Se mer information under fliken "Bli Medlem"

 

Folkrace2


 


Postadress:
MK Ran - Motorcykel och Snöskoter
Stöökagatan 23
69630 Askersund

Besöksadress:
Stöökagatan 23
69630 Askersund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info