Hoppa till sidans innehåll

Utbildning


Utbildning IdrottOnline Klubb
Alla idrottsföreningar som idag använder Klubben Online måste byta till den nya miljön. För att snabbt komma igång med det nya verktyget erbjuder därför SISU Idrottsutbildarna utbildningsinsatser för föreningar.

Vi möter föreningens unika behov
Behovet i föreningarna ser olika ut och därför försöker våra SISU Idrottsutbildarnas distrikt att erbjuda utbildningen på olika sätt. Distrikten bjuder in till utbildningar men kan ofta också mot förfrågan skräddarsy utbildningar, där utbildare kommer ut till föreningen. Vi rekommenderar att minst ett par personer från varje förening utbildar sig och få mer kunskap om verktyget. Det kan t ex vara en verksamhetsledare, föreningens webbredaktör och/eller den som hanterar föreningens LOK-stödsrapportering. Kontakta ditt närmaste SISU-distrikt för mer information. Det behövs inga förkunskaper utan alla är välkomna.

Vill du ha en skräddarsydd utbildning för bara din förening? Skicka en förfrågan till en utbildare i ditt distrikt.

Lärgrupp
Dessutom finns en lärgruppsplan att tillgå där föreningen kan använda den  som ett stöd för diskussioner på hemmaplan. Det är för att i föreningen ska kunna diskutera frågor kring informations- och kommunikationsstrategi innan man sätter igång ett arbete med att bygga sin struktur i IdrottOnline. Här kan du få stöd och hjälp av SISU Idrottsutbildarna. Kontakta ditt SISU-distrikt för mer information.

Utbildningsansvarig 
Jens Lindquist, SISU Idrottsutbildarna, ansvarar för utbildningssatsningen kring IdrottOnline och är också kontaktperson för samtliga IdrottOnline-utbildare i SISU-distrikten.

Ansvariga för utbildningar i ditt distrikt
Se listan över utbildningsansvariga i just ditt distrikt.

Information
Har du frågor kring utbildningsprogrammet för IdrottOnline Klubb kan du kontakta  närmaste SISU-distrikt.

Uppdaterad: 07 JUN 2016 20:09 Skribent: 

Postadress:
IdrottOnline Klubb
Box 11016
10061 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link