Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Efter sex års påverkansarbete från föreningssverige, samt stöd från de svenska regeringarna, lägger nu EU-kommissionen ner kampen om föreningsmomsen. Det innebär att ideella organisationer även i fortsättningen slipper redovisa moms.
 
I fredags genomfördes en konferens med fokus på elitidrotten i Västerås. Omkring 80 deltagare fanns på plats i ABB Arena Nord.
 
I söndags invigdes konstsnöspåret vid Rocklunda i Västerås i samband med genomförandet av Skidans dag. Många glada skidentusiaster fanns på plats, bland dem representanter från Västmanlands Idrottsförbund.
 

Anmäl er till årsmötet

(2015-02-16 14:21)
Västmanlands Idrottsförbunds och SISU Idrottsutbildarnas årsmöten/stämmor 2015 genomförs den 15 april. Anmäl ert ombud senast den 13 mars.
 
På bara några månader har Norbergs Brottarklubb gått från noll aktiva till över 100 medlemmar. En tjejgrupp har startats och utvecklingen pekar fortsatt uppåt. Bakom framgången står Årets ledare, Jimmy Johansson.
 
I kväll startar en ny säsong av succéserien Idrottens himmel och helvete på SVT. Både exempel på himlar och helveten som visas används i dialog och diskussion för att göra idrotten bättre.
 
För att visa att idrotten är till för alla så kommer Västmanlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna delta i Västerås Pride, som går av stapeln den 25-27 juni 2015.
 
Valberedningen uppmanar distrikt och föreningar att nominera kandidater till kommande styrelse. Förslag och nomineringar mottages tacksamt senast den 15 januari 2015.
 

Jultider

(2014-12-18 16:08)
Västmanlands Idrottsförbunds och SISU Idrottsutbildarnas kansli har stängt den 29/12 2014 – 5/1 2015.
 
I helgen besökte en reporter från Sveriges Radio P4 Västmanland Parkuddens IP i Medåker för att göra ett radioinslag om landsbygdsutveckling.
 
Vad kan en promenad på 30 minuter per skoldag ge för effekter? Den frågan ställde sig lärare vid Ullvigymnasiet i Köping då de konstaterade att eleverna, då det var rast, hellre satte sig i korridoren med telefonen i handen istället för att gå ut.
 
Enligt gällande stadgar åligger det valberedningen att senast 1 december året före stämman informera SDF vilka ledamöter som står i tur att avgå och namnen på dem som avböjt omval.
 
I går kväll genomfördes den andra föreläsningen om bemötande i föreningslivet i samarbete mellan SISU Idrottsutbildarna, Västmanlands Idrottsförbund och Västerås Stad. Kvällens tema var hbtq.
 
Rocco Milovanovic från FC Europe Juniors i Västerås fick igår ta emot pris som en av elva fotbollsföräldrar i samband med årets Fotbollsgala. - Jag trodde först inte att det var sant, säger Rocco Milovanovic, när vi ringer upp och gratulerar honom...
 
Statens stöd till idrottsrörelsen ligger kvar på samma nivå som 2010. Trots socialdemokratiska löften under valrörelsen om en höjning blev det ingen sådan när budgeten presenterades idag. Riksidrottsförbundets ordförande Karin Mattsson Weijber är...
 

Våra Sponsorer 2012/2013

   Sponsorer 2012_2013    

 Tack för ert stöd


 

 innebandybutiken_163_55

 

SportAdmin


  Inloggning
  Nyheter IDA
  Frågor & Svar
  Support

 

Väder Arboga

 

 

SISU

 VIBF

 Policy

 

räknare
räknare

 

Vid Problem eller frågor

Kontakta administratören på hemsidan.

Postadress:
IFK Arboga IBK - Innebandy
IFK Arboga IBK, Box 97
73222 Arboga

Besöksadress:
Vasahallen, Skandiagatan 18
73233 Arboga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info