Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


För att visa att idrotten är till för alla så kommer Västmanlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna delta i Västerås Pride, som går av stapeln den 25-27 juni 2015. Västerås Pride avslutas traditionsenligt med en parad fylld av glädje. Vi...
 
Igår kväll genomförde Västmanlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Västmanland sina årsmöten. Omkring 60 deltagare fanns på plats, varav 32 ombud från 25 specialdistriktsförbund, när Maria Ericson valdes till ny ordförande efter avgående...
 
I morgon, onsdagen den 15 april, genomförs Västmanlands Idrottsförbunds och studieförbundet SISU Idrottsutbildarna Västmanlands årsmöten/stämmor i Västerås. Folkhälso‐, sjukvård‐ och idrottsminister Gabriel Wikström finns på plats för att hålla...
 
Den 15 april genomförs Västmanlands Idrottsförbunds och SISU Idrottsutbildarnas årsmöten/stämmor i ABB Arena Nord på Rocklunda i Västerås. I år gästas mötet av idrottsminister Gabriel Wikström. Även föreningsrepresentanter hälsas välkomna!
 

Årsmöteshandlingar

(2015-03-23 15:19)
Idag har handlingar inför Västmanlands Idrottsförbunds och SISU Idrottsutbildarnas årsmöten/stämmor skickats till anmälda ombud. Alla dokument finns även att hämta hem här från vår webbsida.
 
Nu har valberedningen för Västmanlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna presenterat sitt förslag inför årsmötet/stämman 2015.
 
I går kväll gick startskottet för prova på idrott på Hällbyskolan i Västerås, dit alla personer med funktionsnedsättning från 7 år och uppåt hälsas välkomna. 15 barn och ungdomar fanns på plats redan första kvällen där FUB var värd och lät...
 

Har du koll på Läget?

(2015-03-06 10:27)
I går genomfördes en inspirationsdag med projektet Läget, ett Arvsfondsprojektet med syftet att främja ungas psykiska hälsa i Västmanland genom att gestalta resultaten av undersökningen ”Liv och Hälsa Ung” via olika kulturella uttryck.
 
Efter sex års påverkansarbete från föreningssverige, samt stöd från de svenska regeringarna, lägger nu EU-kommissionen ner kampen om föreningsmomsen. Det innebär att ideella organisationer även i fortsättningen slipper redovisa moms.
 
I fredags genomfördes en konferens med fokus på elitidrotten i Västerås. Omkring 80 deltagare fanns på plats i ABB Arena Nord.
 
I söndags invigdes konstsnöspåret vid Rocklunda i Västerås i samband med genomförandet av Skidans dag. Många glada skidentusiaster fanns på plats, bland dem representanter från Västmanlands Idrottsförbund.
 

Anmäl er till årsmötet

(2015-02-16 14:21)
Västmanlands Idrottsförbunds och SISU Idrottsutbildarnas årsmöten/stämmor 2015 genomförs den 15 april. Anmäl ert ombud senast den 13 mars.
 
På bara några månader har Norbergs Brottarklubb gått från noll aktiva till över 100 medlemmar. En tjejgrupp har startats och utvecklingen pekar fortsatt uppåt. Bakom framgången står Årets ledare, Jimmy Johansson.
 
I kväll startar en ny säsong av succéserien Idrottens himmel och helvete på SVT. Både exempel på himlar och helveten som visas används i dialog och diskussion för att göra idrotten bättre.
 
För att visa att idrotten är till för alla så kommer Västmanlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna delta i Västerås Pride, som går av stapeln den 25-27 juni 2015.
 

Våra Sponsorer 2012/2013

   Sponsorer 2012_2013    

 Tack för ert stöd


 

 innebandybutiken_163_55

 

SportAdmin


  Inloggning
  Nyheter IDA
  Frågor & Svar
  Support

 

Väder Arboga

 

 

SISU

 VIBF

 Policy

 

räknare
räknare

 

Vid Problem eller frågor

Kontakta administratören på hemsidan.

Postadress:
IFK Arboga IBK - Innebandy
IFK Arboga IBK, Box 97
73222 Arboga

Besöksadress:
Vasahallen, Skandiagatan 18
73233 Arboga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info