Hoppa till sidans innehåll

Eskilstuna GF - Gymnastik

Föreningsnytt

2015-02-08, Gympozz_bring a friend
2015-02-23
Under hela v 9 tar du med en vän att träna gratis på Gympozz tillsammans med dig på de pass du går. Passa på att ta med någon som kanske aldrig testat! På www.gympozz.nu finner du mer information och schema. Varmt Välkomna!
 
2015-02-08, Gympozz ungdomar
2015-02-18
Under hela Sportlovet tränar du som är ungdom upp till och med 20 år GRATIS på alla våra pass. (Begränsning, under 14 får inte träna RPM/ Spinning, Grit, BodyPump och Kettlebells). Varmt Välkommen!
 
GibbonloggaM[1]egen
2015-02-16
Sportlovsaktivitet! EGF kommer att hålla öppet hus på Sportlovet Torsdagen den 19 februari, klockan 10.00-12.00 för barn mellan 3-7 år att prova på barngymnastik. Vilsta Specialhall, Gibbonhallen. Ledare möter upp utanför hallen. Välkomna!
 
2015-02-16
Lördag 25 April håller EGF sin traditionella inbjudningstävling SparbanksPokalen i Kvinnlig Artistisk gymnastik i Vilstahallen, Eskilstuna i samverkan med huvudsponsorn Sparbanken Rekarne. Vi önskar tävlande, ledare, domare och publik varmt Välkomna!
 
2015-02-16
EGF Nyhetsbrev är en ny form av samlad informationsbrev som kommer att komma ut en till två gånger per termin och behandla all form av aktuell information från föreningens verksamheter. Vi önskar trevlig läsning!
 
AG dräkt IK design
2015-02-06
På EGF Kansli hänger ett antal nya dräkter som nu är till salu. Det är vår samverkanspart IK Sportdesign som säljer. Priser varierar mellan 249-550kr. Storlekarna är varierande. Fört till kvarn gäller. Kontant betalning på plats vid köpet.
 
Lagbild efter besked top 21
2015-02-03
VM-Laget i Kvinnlig Artistisk Gymnastik i Eskilstuna Gymnastikförening slår till igen och tar hem den fina titeln Kvartalets Idrottsprofil i Eskilstuna Kommun.
 
GibbonloggaM[1]egen
2015-01-16
Varmt välkomna till en ny termin med Eskilstuna GF. Vi hoppas att ni ska få en kul och lärorik termin!
 
AG_Banner_Pms 640_right_el
2015-01-16
Varmt välkomna till en ny termin med Eskilstuna GF. Vi hoppas att ni ska få en kul och lärorik termin!
 
2014-12-27
Eskilstuna Gymnastikförening bjuder in till ett extra medlemsmöte i Vilsta, den 21 januari klockan 18.00.

EGF_reflexblå

Sportchefens ord

Vad är vi bäst på?

Att renodla sin verksamhet

Under 2014 startade vi en dialog med Idrottsklubben Eskilstuna gymnasterna (IKEG) som också bedriver gymnastik på breddnivå i Eskilstuna. Vi pratade om vad vi är bäst på och kom fram till att vi, från och med januari 2015, ska erbjuda det vi gör bäst och på så sätt inte konkurera om medlemmar. Idag är EGF, i och med detta, en förening för Kvinnlig Artistisk Gymnastik, Barngymnastik och Gruppmotion enbart. Visst är det svårt att släppa något man haft nära under lång tid, men strategiska beslut måste i slutänden grunda sig på vad vi tror och känner är för våra medlemmars bästa utan att tappa fokus på god kvalitet och vår ekonomi. 

Svenska Spel

Svenska spel går ut med en uppmaning till dig som spelar via dem. Du kan välja att stödja en idrottsförening genom att registrera den som din på Svenska Spel.

 

Om du spelar via Internet gör du bara ett snabbt val när du placerar dina pengar i ett spel eller spelar genom att klicka på Svenska Spel-bilden här över.

 

Om du spelar med Spelkort via ombud registrerar du spelet med Spelkortet hos ombudet innan du spelar.

 

Vi hoppas du är med oss!

Hemmavinsten

hemmavinsten

Hemmavinsten är Eskilstuna samorganisations gemensamma idrottslotteri. Med en vinstchans som är 2 på 800 varje månad (!), är det ett lotteri med ett odds som är svårt att matcha.

Våra sponsorer

aoptik

logotyp bkr jpg

ekopriser

EEM helskugga

Eskilstuna Kommun

eskilstunakuriren

Svenska vert-2

Idas-logga-till-hemsida-och-tryck

jskontrolll

Kemiska tvätten

pihls

sparbanken_rekarne

sparbanksstiftelsen

sormlandsidrotten

Team Sportia

verasport

Vilsta Sporthotell

logo

EGF

Postadress:
Eskilstuna GF - Gymnastik
Vilsta Sport och Fritidscenter, Vasavägen 80
63229 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016123434
E-post: This is a mailto link

Se all info