Hoppa till sidans innehåll

Eskilstuna GF - Gymnastik

Föreningsnytt

Emma Larsson 1
2015-05-24
I helgen har Emma Larsson och Lovisa Estberg tävlat mycket framgångsrikt på FIG World Cup Challenge Anadia, Portugal. GULD TILL EMMA LARSSON i Bom Emma vann med den fina poängen 13,6. Lovisa kom på en 6e plats med poängen 12,8.
 
damerna-silver
2015-05-24
I helgen avgjordes JNM i Finland och Ellen och Emmy Haavisto ingick båda i det svenska juniorlaget som på lördagen tog ett silver efter Finland. Stort Grattis till tjejerna!
 
EGF Pride 2015
2015-05-23
Idag var det stor folkfest i Eskilstuna Centrum när Pridefestivalen gick av stapeln. Ett gäng EGF-are, från styrelse, gymnaster, föräldrar, anställda, värdar och tränare slöt upp och gick med i paraden. Stort TACK till alla som medverkade.
 
Springpride logga 2015
2015-05-19
DU KOMMER VÄL TILL FRISTADSTORGET PÅ LÖRDAG KLOCKAN 15.00 OCH GÅR MED OSS I PRIDE TÅGET!!
 
RM och Riksfinal 2015
2015-05-11
EGF tog flera medaljer i helgens Riksfinal steg 5 och 6 och Riksmästerskap och All Star Trophy. Nedan följer alla resultat! Grattis till tränare och gymnaster!!
 
Jan Gunnarsson
2015-05-11
Onsdagen den 27 maj kommer en av landets främsta inspiratörer och föreläsare på området Välkomnande och Värdskap., Jan Gunnarsson. EGF samverkar med Sörmlandsidrotten och bjuder därmed alla medlemmar, sponsorer och samverkansparter på föreläsningen.
 
EGF Pride 15 flyer
2015-05-11
EGF uppmanar alla medlemmar att delta i Pridetåget lördagen den 23 maj klockan 15.00 med start på Fristadstorget. Vi samlas i Sörmlandsidrottens tält. Föreningsklädd eller i regnbågens alla färger!! Varmt Välkommen att delta!!
 
EGF Pride 15 flyer
2015-05-11
EGF uppmanar alla medlemmar att delta i Pridetåget lördagen den 23 maj klockan 15.00 med start på Fristadstorget. Vi samlas i Sörmlandsidrottens tält. Föreningsklädd eller i regnbågens alla färger!! Varmt Välkommen att delta!!
 
Lovisa idolbild
2015-05-04
I helgen representerade tre elitgymnaster från EGF i Svenska Mästerskapen i Halmstad. Ece Ayan, Kim Singmuang och Lovisa Estberg. Det blev ett Guld i Barr och två Silvermedaljer, en i Bom och en i Mångkamp, med hem till klubben!
 
SPARBANKSPOKALEN logga
2015-04-27
I helgen avgjordes EGF egen hemmatävling, Sparbankspokalen i KvAG. Hela 10 föreningar med sammanlagt 180 anmälda gymnaster gjorde upp om placeringarna i steg 1-10 och Pokalen klass. Resultaten kan du läsa nedan.

EGF_reflexblå

Sportchefens ord

Vad är vi bäst på?

Att renodla sin verksamhet

Under 2014 startade vi en dialog med Idrottsklubben Eskilstuna gymnasterna (IKEG) som också bedriver gymnastik på breddnivå i Eskilstuna. Vi pratade om vad vi är bäst på och kom fram till att vi, från och med januari 2015, ska erbjuda det vi gör bäst och på så sätt inte konkurera om medlemmar. Idag är EGF, i och med detta, en förening för Kvinnlig Artistisk Gymnastik, Barngymnastik och Gruppmotion enbart. Visst är det svårt att släppa något man haft nära under lång tid, men strategiska beslut måste i slutänden grunda sig på vad vi tror och känner är för våra medlemmars bästa utan att tappa fokus på god kvalitet och vår ekonomi. 

Svenska Spel

Svenska spel går ut med en uppmaning till dig som spelar via dem. Du kan välja att stödja en idrottsförening genom att registrera den som din på Svenska Spel.

 

Om du spelar via Internet gör du bara ett snabbt val när du placerar dina pengar i ett spel eller spelar genom att klicka på Svenska Spel-bilden här över.

 

Om du spelar med Spelkort via ombud registrerar du spelet med Spelkortet hos ombudet innan du spelar.

 

Vi hoppas du är med oss!

Hemmavinsten

hemmavinsten

Hemmavinsten är Eskilstuna samorganisations gemensamma idrottslotteri. Med en vinstchans som är 2 på 800 varje månad (!), är det ett lotteri med ett odds som är svårt att matcha.

Våra sponsorer

aoptik

logotyp bkr jpg

ekopriser

EEM helskugga

Eskilstuna Kommun

eskilstunakuriren

Svenska vert-2

Idas-logga-till-hemsida-och-tryck

jskontrolll

Kemiska tvätten

pihls

sparbanken_rekarne

sparbanksstiftelsen

sormlandsidrotten

Team Sportia

verasport

Vilsta Sporthotell

logo

EGF

Postadress:
Eskilstuna GF - Gymnastik
Vilsta Sport och Fritidscenter, Vasavägen 80
63229 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016123434
E-post: This is a mailto link

Se all info