Hoppa till sidans innehåll

Eskilstuna GF - Gymnastik

Föreningsnytt

SPARBANKSPOKALEN logga
2015-09-02
Den 24 oktober går EGF Sparbankspokal av stapeln i Vilsta Gymnastikhall. En tävling i Kvinnlig Artistisk gymnastik för Stegserier 1-10 och Pokalenklass. Ett arrangemang i samarbete med EGF huvudsponsor Sparbanken Rekarne. EGF önskar medlemmar, pub...
 
volvo_construction_560x792
2015-08-14
Som ett led i ett nytecknat huvudsponsorskap har Eskilstuna GF ingått ett unikt avtal med Volvo Construction Equipment, Eskilstuna.
 
2015-08-18, GYMPOZZ Born to move
2015-09-02
Gympozz gruppmotionsanläggning erbjuder ungdomar i åldern 7-12 år ett unikt träningskoncept som heter Born to Move. Här tränar man rörelse, kondition, koordination, styrka till musik med en utbildad ledare från Gympozz (EGF). Konceptet ingår i Les Mi...
 
EYOF 2015 Ellen och Emmy hemma i Vilstahallen
2015-08-04
Under måndagen gratulerades Ellen och Emmy Haavisto i Vilstahallen av sina Teamkompisar efter att ha kommit hem från EYOF, Tiblisi, Georgien med mycket fina prestationer i bagaget.
 
Ellen, Emmy och Alva EYOF 15
2015-07-25
Den 25 juli – 2 augusti genomförs Europeiska Ungdomsolympiska festivalen (EYOF) i Tbilisi i Georgien och från Sverige deltar fyra gymnaster. Från EGF åker Ellen och Emmy Haavisto. Vi önskar stort LYCKA TILL!!
 
Gilla Vilsta
2015-06-15
Vilsta hotell och konferens fyller 25 år i år. Det vill vi gratulera! Området Vilsta har utvecklats enormt under de senaste åren och mer nyheter kommer under 2015. Vilsta är en av EGF värdefulla sponsorer och samverkansparter.
 
Länsstyrelsen 30 000
2015-06-03
EGF har som enda sörmländska organisation fått ett hedersamt stipendie på 30 000 kronor från Stiftelsen Konungens Jubileumsfond för Ungdom i Sverige. Pengarna ska användas till att utveckla våra barn- och ungdomsledare.
 
Ester och Roberto
2015-05-29
Idag åker en av EGF unga Pre Elite talanger Ester Alhällen, tillsammans med sin tränare Roberto Santos till Malmö på ett nationellt tre dagars läger för landets bästa talanger inom Kvinnlig Artistisk gymnastik. Vi önskar Lycka Till!
 
Jan-Gunnarsson-Vaerdskapet_large
2015-05-29
I onsdags kväll var det dags för EGF att både vara del av föreläsningen om Värdskap under Sörmlandsidrottens inbjudan och få del av inspirationen från kvällens huvudsaklige föreläsare Janne Gunnarsson från Värdskapet.
 
IMG_9681
2015-05-27
Emma Larsson och Lovisa Estberg hyllades i Vilstahallen av medlemmar, Sponsorer och Samverkansparter efter sina fina prestationer på Världscup i Anadia Portugal. Stort GRATTIS tjejer!!

EGF_reflexblå

Sportchefens ord

Att vara arbetsledare och VD i en organisation med ytterligare 7 anställda, ca 120 värdar, ledare, domare och instruktörer som arbetar på ideell basis och ha ansvar för 1260 medlemmar i tre verksamheter är en utmaning.

 

Att sedan få dessa tre, helt olika verksamheter, att tala samma språk, lyda under samma värdegrund, vilja dra åt samma håll och kommunicera samma saker, trots att det handlar om både motions-, barn-, tävlings/tränings- och elitgymnastik är ett pussel utan dess like. Utan våra duktiga anställda, ideella och verksamhetsansvariga samt en kompetent styrelse, hade jag aldrig klarat av detta.

Läs mer

Svenska Spel

Svenska spel går ut med en uppmaning till dig som spelar via dem. Du kan välja att stödja en idrottsförening genom att registrera den som din på Svenska Spel.

 

Om du spelar via Internet gör du bara ett snabbt val när du placerar dina pengar i ett spel eller spelar genom att klicka på Svenska Spel-bilden här över.

 

Om du spelar med Spelkort via ombud registrerar du spelet med Spelkortet hos ombudet innan du spelar.

 

Vi hoppas du är med oss!

Hemmavinsten

hemmavinsten

Hemmavinsten är Eskilstuna samorganisations gemensamma idrottslotteri. Med en vinstchans som är 2 på 800 varje månad (!), är det ett lotteri med ett odds som är svårt att matcha.

Våra sponsorer

aoptik

logotyp bkr jpg

ekopriser

EEM helskugga

Eskilstuna Kommun

eskilstunakuriren

Svenska vert-2

Idas-logga-till-hemsida-och-tryck

jskontrolll

Kemiska tvätten

pihls

sparbanken_rekarne

sparbanksstiftelsen

sormlandsidrotten

Team Sportia

verasport

Vilsta Sporthotell

logo

EGF

Postadress:
Eskilstuna GF - Gymnastik
Vilsta Sport och Fritidscenter, Vasavägen 80
63229 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016123434
E-post: This is a mailto link

Se all info