Hoppa till sidans innehåll

Eskilstuna GF - Gymnastik

Föreningsnytt

EGF Pokalen
2014-09-06
Då var det dags att boka upp höstens första tävling i Kvinnlig Artistisk Gymnastik. Eskilstuna Gymnastikförening bjuder in till stegtävling Steg 1-10 och Pokalenklass. Pokaler och diplom delas ut till alla startande!!
 
Personbasta
2014-09-06
Som ett led i förberedelserna inför kommande VM har delar av laget i helgen tävlat i Rumänien - inbjudna till rumänska mästerskapen. Det blev personbästa i flera grenar för samtliga tre gymnaster!
 
2014-08-23
Eskilstuna Gymnastikförening representerar Sverige fullt ut.
 
2014-08-18
I helgen anordnades Svenska Cupen, som även fungerade som kval till VM, i Eskilstuna. För EGF:s gymnaster blev det inget annat än succé. 12 medaljer av 15 möjliga gick till hemmaföreningen, och alla 6 ordinarie VM-platser gjorde detsamma!
 
GympozzGastarSmederna
2014-08-14
Den 19 augusti får Smederna Speedway finbesök i form av Eskilstuna Gymnastikförening och Gympozz.
 
EGF nyhet
2014-08-13
Hej! Nu jobbar vi för fullt med att stämma av ledarengagemang, tider i hallar, hallscheman med mera som måste vara klart innan vi kan gå ut med höstens alla tider till er föräldrar och motionärer.
 
Svenska Cuper
2014-08-07
Svenska Cupen arrangeras i år av Eskilstuna Gymnastikförening och det har aldrig varit så många tävlande seniorer som i år. Kom och se hur Svensk Elit gör upp om platserna i laget till VM i oktober 2014 i Kina.
 
Idas-logga-till-hemsida-och-tryck
2014-08-06
Eskilstuna GF har tecknat ett nytt samverkansavtal med en lokal dräkttillverkare. Det handlar om IK Sportdesign och Ida Karlsson!
 
EGF nyhet
2014-08-06
EGF meddelar härmed en övergång från Stockholm Top Gymnastics till EGF på seniorsidan i Kvinnlig Artistisk Gymnastik. Det är gymnasten Veronica Wagner som från och med nu tränar och tävlar för EGF.
 
GympozzEskilstunaParkfestival
2014-08-04
Mellan torsdagen den sjunde och lördagen den nionde augusti pågår Eskilstuna Parkfestival. Gympozz, en del av Eskilstuna Gymnastikförening, kommer på besök under lördagen och låter dig träna. Det är självklart gratis!

EGF_reflexblå

Sportchefens ord

Rakt in i höstterminen 2014 och jag ställer mig frågan: Vad skapar en känsla för Gemenskap och Delaktighet i en verksamhet? Jag har funderat mycket på vad det är som gör att man lyckas mer eller mindre bra och vad som skapar trivsel. Vad som gör att man känner sig välkommen och värdefull!

Så hur ser vi till att skapa delaktighet och gemenskap då? Jag tror hemligheten ligger i medlemmarnas och de anställdas engagemang. Engagerad blir du om du blir sedd, hörd och bekräftad för den du är och det du gör. Att du känner mervärde som medlem gör att du gärna delar din erfarenhet med andra på ett positivt sätt. Att bli bemött på ett trevligt, direkt och inkluderande sätt är vårt mål i alla verksamheterna. Det är det vi strävar efter ska vara den känsla du får när du träffar oss, vilken verksamhet du än besöker.

Svenska Spel

svea_190x150
Svenska spel går ut med en uppmaning till dig som spelar via dem. Du kan välja att stödja en idrottsförening genom att registrera den som din på Svenska Spel.

 

Om du spelar via Internet gör du bara ett snabbt val när du placerar dina pengar i ett spel eller spelar genom att klicka på Svenska Spel-bilden här över.

 

Om du spelar med Spelkort via ombud registrerar du spelet med Spelkortet hos ombudet innan du spelar.

 

Vi hoppas du är med oss!

Hemmavinsten

hemmavinsten

Hemmavinsten är Eskilstuna samorganisations gemensamma idrottslotteri. Med en vinstchans som är 2 på 800 varje månad (!), är det ett lotteri med ett odds som är svårt att matcha.

Kommande Evenemang

EGF Pokalen

EGF Pokalen

Lördagen den 11:e oktober är det dags för  höstens första tävling i Kvinnlig Artistisk Gymnastik. Eskilstuna Gymnastikförening bjuder på stegtävling Steg 1-10 och Pokalenklass. Pokaler och diplom delas ut till alla startande! .

Läs mer

Våra sponsorer

aoptik

logotyp bkr jpg

cykel_tradgard

ekopriser

logo_engelhardt_vektor

Eskilstuna Kommun

eskilstunakuriren

gronsta

Svenska vert-2

Idas-logga-till-hemsida-och-tryck

jskontrolll

Kemiska tvätten

pihls

se_synas

sparbanken_rekarne

sparbanksstiftelsen

Svetsservice

sormlandsidrotten

Team Sportia

verasport

Vilsta Sporthotell

logo

EGF

Postadress:
Eskilstuna GF - Gymnastik
Vilsta Sport och Fritidscenter, Vasavägen 80
63229 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016123434
E-post: This is a mailto link

Se all info