Hoppa till sidans innehåll

Eskilstuna GF - Gymnastik

Föreningsnytt

Gilla Vilsta
2015-06-15
Vilsta hotell och konferens fyller 25 år i år. Det vill vi gratulera! Området Vilsta har utvecklats enormt under de senaste åren och mer nyheter kommer under 2015. Vilsta är en av EGF värdefulla sponsorer och samverkansparter.
 
Länsstyrelsen 30 000
2015-06-03
EGF har som enda sörmländska organisation fått ett hedersamt stipendie på 30 000 kronor från Stiftelsen Konungens Jubileumsfond för Ungdom i Sverige. Pengarna ska användas till att utveckla våra barn- och ungdomsledare.
 
Ester och Roberto
2015-05-29
Idag åker en av EGF unga Pre Elite talanger Ester Alhällen, tillsammans med sin tränare Roberto Santos till Malmö på ett nationellt tre dagars läger för landets bästa talanger inom Kvinnlig Artistisk gymnastik. Vi önskar Lycka Till!
 
Jan-Gunnarsson-Vaerdskapet_large
2015-05-29
I onsdags kväll var det dags för EGF att både vara del av föreläsningen om Värdskap under Sörmlandsidrottens inbjudan och få del av inspirationen från kvällens huvudsaklige föreläsare Janne Gunnarsson från Värdskapet.
 
IMG_9681
2015-05-27
Emma Larsson och Lovisa Estberg hyllades i Vilstahallen av medlemmar, Sponsorer och Samverkansparter efter sina fina prestationer på Världscup i Anadia Portugal. Stort GRATTIS tjejer!!
 
Emma Larsson 1
2015-05-24
I helgen har Emma Larsson och Lovisa Estberg tävlat mycket framgångsrikt på FIG World Cup Challenge Anadia, Portugal. GULD TILL EMMA LARSSON i Bom Emma vann med den fina poängen 13,6. Lovisa kom på en 6e plats med poängen 12,8.
 
HG cup steg 3-4 maj 15
2015-05-27
EGF duktiga Pre Team och Beg Team tjejer tog lagguld i Hammarby Cup i Stockholm. Dessutom tog Mikaela Carlsson guld mångkamp steg 4, Sara Appel guld mångkamp steg 3 och Saga Erkkilä silver mångkamp steg 3, samt Alice Gemmel silver steg 2.
 
damerna-silver
2015-05-24
I helgen avgjordes JNM i Finland och Ellen och Emmy Haavisto ingick båda i det svenska juniorlaget som på lördagen tog ett silver efter Finland. Stort Grattis till tjejerna!
 
EGF Pride 2015
2015-05-23
Idag var det stor folkfest i Eskilstuna Centrum när Pridefestivalen gick av stapeln. Ett gäng EGF-are, från styrelse, gymnaster, föräldrar, anställda, värdar och tränare slöt upp och gick med i paraden. Stort TACK till alla som medverkade.
 
Springpride logga 2015
2015-05-19
DU KOMMER VÄL TILL FRISTADSTORGET PÅ LÖRDAG KLOCKAN 15.00 OCH GÅR MED OSS I PRIDE TÅGET!!

EGF_reflexblå

Sportchefens ord

Att vara arbetsledare och VD i en organisation med ytterligare 7 anställda, ca 120 värdar, ledare, domare och instruktörer som arbetar på ideell basis och ha ansvar för 1260 medlemmar i tre verksamheter är en utmaning.

 

Att sedan få dessa tre, helt olika verksamheter, att tala samma språk, lyda under samma värdegrund, vilja dra åt samma håll och kommunicera samma saker, trots att det handlar om både motions-, barn-, tävlings/tränings- och elitgymnastik är ett pussel utan dess like. Utan våra duktiga anställda, ideella och verksamhetsansvariga samt en kompetent styrelse, hade jag aldrig klarat av detta.

Läs mer

Svenska Spel

Svenska spel går ut med en uppmaning till dig som spelar via dem. Du kan välja att stödja en idrottsförening genom att registrera den som din på Svenska Spel.

 

Om du spelar via Internet gör du bara ett snabbt val när du placerar dina pengar i ett spel eller spelar genom att klicka på Svenska Spel-bilden här över.

 

Om du spelar med Spelkort via ombud registrerar du spelet med Spelkortet hos ombudet innan du spelar.

 

Vi hoppas du är med oss!

Hemmavinsten

hemmavinsten

Hemmavinsten är Eskilstuna samorganisations gemensamma idrottslotteri. Med en vinstchans som är 2 på 800 varje månad (!), är det ett lotteri med ett odds som är svårt att matcha.

Våra sponsorer

aoptik

logotyp bkr jpg

ekopriser

EEM helskugga

Eskilstuna Kommun

eskilstunakuriren

Svenska vert-2

Idas-logga-till-hemsida-och-tryck

jskontrolll

Kemiska tvätten

pihls

sparbanken_rekarne

sparbanksstiftelsen

sormlandsidrotten

Team Sportia

verasport

Vilsta Sporthotell

logo

EGF

Postadress:
Eskilstuna GF - Gymnastik
Vilsta Sport och Fritidscenter, Vasavägen 80
63229 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016123434
E-post: This is a mailto link

Se all info