Hoppa till sidans innehåll

Eskilstuna GF - Gymnastik

Föreningsnytt

2014-08-23
Eskilstuna Gymnastikförening representerar Sverige fullt ut.
 
2014-08-18
I helgen anordnades Svenska Cupen, som även fungerade som kval till VM, i Eskilstuna. För EGF:s gymnaster blev det inget annat än succé. 12 medaljer av 15 möjliga gick till hemmaföreningen, och alla 6 ordinarie VM-platser gjorde detsamma!
 
GympozzGastarSmederna
2014-08-14
Den 19 augusti får Smederna Speedway finbesök i form av Eskilstuna Gymnastikförening och Gympozz.
 
EGF nyhet
2014-08-13
Hej! Nu jobbar vi för fullt med att stämma av ledarengagemang, tider i hallar, hallscheman med mera som måste vara klart innan vi kan gå ut med höstens alla tider till er föräldrar och motionärer.
 
Svenska Cuper
2014-08-07
Svenska Cupen arrangeras i år av Eskilstuna Gymnastikförening och det har aldrig varit så många tävlande seniorer som i år. Kom och se hur Svensk Elit gör upp om platserna i laget till VM i oktober 2014 i Kina.
 
Idas-logga-till-hemsida-och-tryck
2014-08-06
Eskilstuna GF har tecknat ett nytt samverkansavtal med en lokal dräkttillverkare. Det handlar om IK Sportdesign och Ida Karlsson!
 
EGF nyhet
2014-08-06
EGF meddelar härmed en övergång från Stockholm Top Gymnastics till EGF på seniorsidan i Kvinnlig Artistisk Gymnastik. Det är gymnasten Veronica Wagner som från och med nu tränar och tävlar för EGF.
 
GympozzEskilstunaParkfestival
2014-08-04
Mellan torsdagen den sjunde och lördagen den nionde augusti pågår Eskilstuna Parkfestival. Gympozz, en del av Eskilstuna Gymnastikförening, kommer på besök under lördagen och låter dig träna. Det är självklart gratis!
 
IMG_0429
2014-07-10
VM- uppladdningen för Eskilstunas Seniorgymnaster Jonna Adlerteg, Ida Gustafsson, Emma Larsson, Lovisa Estberg och Kim Singmuang är i full gång.
 
gympozz_nya_reflexblå
2014-07-04
Måndagen den 30 juni var verksamhetsansvarige på Gympozz, Sandra Nordin, på besök i P4 Sörmland. För dig som missade detta kan du nu lyssna på intervjun i efterhand här under!

EGF_reflexblå

Sportchefens ord

Rakt in i 2014! Vad vill vi ska känneteckna EGF under det här året? Jag skulle gissa att vi kommer att sätta gymnastiken ännu mer på kartan genom att vi sticker ut hakan både på den individuella sportsidan inom den kvinnliga artistiska gymnastiken och på gruppmotionssidan.

Inom vår elitverksamhet har EGF en ambition att fortsätta driva den framgångsrikt och även påbörja det strategiska återväxtarbetet på elitsidan. Nu går vi rakt in i 2014 med ett NM, EM och VM som stora höjdpunkter att se fram emot. Våra duktiga och ambitiösa gymnaster och tränare inleder med ett träningsläger i Boston för seniorerna för att skaffa sig den bästa sparringen och inspirationen man kan få i en av USAs allra största, mest kända och väl renommerade klubbar.

Svenska Spel

svea_190x150
Svenska spel går ut med en uppmaning till dig som spelar via dem. Du kan välja att stödja en idrottsförening genom att registrera den som din på Svenska Spel.

 

Om du spelar via Internet gör du bara ett snabbt val när du placerar dina pengar i ett spel eller spelar genom att klicka på Svenska Spel-bilden här över.

 

Om du spelar med Spelkort via ombud registrerar du spelet med Spelkortet hos ombudet innan du spelar.

 

Vi hoppas du är med oss!

Hemmavinsten

hemmavinsten

Hemmavinsten är Eskilstuna samorganisations gemensamma idrottslotteri. Med en vinstchans som är 2 på 800 varje månad (!), är det ett lotteri med ett odds som är svårt att matcha.

Kommande Evenemang

Svenska Cuper

Svenska Cupen

Fredag den 15:e till lördag den 16:e augusti arrangeras Svenska Cupen i kvinnlig artistisk gymnastik i Eskilstuna och Vilstahallen.
Kom och se Sveriges seniorer göra upp om VM-platserna till Kina i höst! 

Läs mer

Våra sponsorer:

aoptik

logotyp bkr jpg

cykel_tradgard

ekopriser

logo_engelhardt_vektor

Eskilstuna Kommun

eskilstunakuriren

gronsta

Svenska vert-2

Idas-logga-till-hemsida-och-tryck

jskontrolll

Kemiska tvätten

pihls

se_synas

sparbanken_rekarne

sparbanksstiftelsen

Svetsservice

sormlandsidrotten

Team Sportia

verasport

Vilsta Sporthotell

logo

EGF

Postadress:
Eskilstuna GF - Gymnastik
Vilsta Sport och Fritidscenter, Vasavägen 80
63229 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016123434
E-post: This is a mailto link

Se all info