Hoppa till sidans innehåll

Eskilstuna GF - Gymnastik

Föreningsnytt

Jonna och Team
2015-03-24
På måndagskvällen bjöd EGF in medlemmar, Sponsorer och Samverkansparter att gratulera Jonna Adlerteg och tränarna Sebastian Melander och Helena Andersson till de fantastiska framgångarna på Världscupen i tyska Cottbus i helgen.
 
AG_Banner_Pms 640_right_el
2015-03-24
I helgen avgjordes EGF Klubbmästerskap i Kvinnlig Artistisk gymnastik med fantastiskt många duktiga gymnaster i både tävlings- och uppvisningsklass. Stort TACK till alla som hjälpte till! Läs vidare för att se helgens fina resultat:
 
JOnna prisutdelning VC Cottbus mars 15
2015-03-22
Eskilstuna Gymnastikförenings landslagsgymnast Jonna Adlerteg, 19 år, vann på ett övertygande sätt finalen i barr i världscupen Challenge Cup i Cottbus i kvinnlig artistisk gymnastik. Stort GRATTIS Jonna!!
 
Sebastian och Jonna Cottbus 2015
2015-03-20
Jonna Adlerteg tävlade sin första tävling för säsongen med sikte på EM i mitten av April. Världscupen Challenge cup i Tyska, Cottbus. I fredags tävlade Jonna i kvalet på barr och gjorde personbästa 15.033! En poäng i absolut Världsklass!!
 
Årsmöte 2015
2015-03-19
EGF inbjuder alla medlemmar till Årsmöte onsdagen den 8 april klockan 19.00, Vilsta Sporthotell och Konferens, Vasavägen 80. Efter mötet bjuds på fika och en föreläsning av Pia Josephson, Svenska Gymnastikförbundets sportchef. Anmälan senast 1 april
 
Idrotts Evolution
2015-03-12
EGF gymnasterna Emmy Haavisto och Lovisa Estberg fick det hedersamma uppdraget att stå modeller för Eskilstuna kommuns nya Varumärke IdrottsEvolution 2015. Vernissage på hela utställningen sker from 17 mars i Kulturhuset Royal. Foto: Jonas Linell.
 
Idrottsprofil 2014 Sebastian och Helena
2015-03-12
EGFs tränarduo Helena Andersson och Sebastian Melander fick 2014 års Idrottsprofilpris som delas ut av Eskilstuna Kommun och Eskilstuna Idrottsföreningars Samorganisation. Priset delades ut i samband med årets Idrottsfest i Parken Zoo den 10 mars.
 
AG_Banner_Pms 640_right_el
2015-03-04
Lördag 25 April håller EGF sin traditionella inbjudningstävling SparbanksPokalen i Kvinnlig Artistisk gymnastik i Vilstahallen, Eskilstuna i samverkan med huvudsponsorn Sparbanken Rekarne. Vi önskar tävlande, ledare, domare och publik varmt Välkomna!
 
2015-02-08, Gympozz_bring a friend
2015-02-23
Under hela v 9 tar du med en vän att träna gratis på Gympozz tillsammans med dig på de pass du går. Passa på att ta med någon som kanske aldrig testat! På www.gympozz.nu finner du mer information och schema. Varmt Välkomna!
 
2015-02-08, Gympozz ungdomar
2015-02-18
Under hela Sportlovet tränar du som är ungdom upp till och med 20 år GRATIS på alla våra pass. (Begränsning, under 14 får inte träna RPM/ Spinning, Grit, BodyPump och Kettlebells). Varmt Välkommen!

EGF_reflexblå

Sportchefens ord

Vad är vi bäst på?

Att renodla sin verksamhet

Under 2014 startade vi en dialog med Idrottsklubben Eskilstuna gymnasterna (IKEG) som också bedriver gymnastik på breddnivå i Eskilstuna. Vi pratade om vad vi är bäst på och kom fram till att vi, från och med januari 2015, ska erbjuda det vi gör bäst och på så sätt inte konkurera om medlemmar. Idag är EGF, i och med detta, en förening för Kvinnlig Artistisk Gymnastik, Barngymnastik och Gruppmotion enbart. Visst är det svårt att släppa något man haft nära under lång tid, men strategiska beslut måste i slutänden grunda sig på vad vi tror och känner är för våra medlemmars bästa utan att tappa fokus på god kvalitet och vår ekonomi. 

Svenska Spel

Svenska spel går ut med en uppmaning till dig som spelar via dem. Du kan välja att stödja en idrottsförening genom att registrera den som din på Svenska Spel.

 

Om du spelar via Internet gör du bara ett snabbt val när du placerar dina pengar i ett spel eller spelar genom att klicka på Svenska Spel-bilden här över.

 

Om du spelar med Spelkort via ombud registrerar du spelet med Spelkortet hos ombudet innan du spelar.

 

Vi hoppas du är med oss!

Hemmavinsten

hemmavinsten

Hemmavinsten är Eskilstuna samorganisations gemensamma idrottslotteri. Med en vinstchans som är 2 på 800 varje månad (!), är det ett lotteri med ett odds som är svårt att matcha.

Våra sponsorer

aoptik

logotyp bkr jpg

ekopriser

EEM helskugga

Eskilstuna Kommun

eskilstunakuriren

Svenska vert-2

Idas-logga-till-hemsida-och-tryck

jskontrolll

Kemiska tvätten

pihls

sparbanken_rekarne

sparbanksstiftelsen

sormlandsidrotten

Team Sportia

verasport

Vilsta Sporthotell

logo

EGF

Postadress:
Eskilstuna GF - Gymnastik
Vilsta Sport och Fritidscenter, Vasavägen 80
63229 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016123434
E-post: This is a mailto link

Se all info