Hoppa till sidans innehåll

Eskilstuna GF - Gymnastik

Föreningsnytt

IMG_0429
2014-07-10
VM- uppladdningen för Eskilstunas Seniorgymnaster Jonna Adlerteg, Ida Gustafsson, Emma Larsson, Lovisa Estberg och Kim Singmuang är i full gång.
 
gympozz_nya_reflexblå
2014-07-04
Måndagen den 30 juni var verksamhetsansvarige på Gympozz, Sandra Nordin, på besök i P4 Sörmland. För dig som missade detta kan du nu lyssna på intervjun i efterhand här under!
 
Gympozz
2014-06-26
Tisdagar och torsdagar under veckorna 26-30 bjuder Eskilstuna Gymnastikförening och Gympozz på gratis träning i Sundbyholm. Kom och testa våra roliga pass. Alla pass startar 19.00.
 
20140518_100213
2014-05-22
Den 18 maj gjorde Eskilstuna GF:s trupp sin första tävling. Det slutade med en bronsmedalj i matta och en fjärdeplats i hopp. - Tjejerna var jätteduktiga! berömmer tränare Caroline.
 
2014-05-16
Junior-EM i Sofia, Bulgarien. Framgången var redan gjord när båda förstaårsjuniorerna Ellen och Emmy Haavisto från Eskilstuna Gymnastikförening, Sverige, tog sig till mångkampsfinal.
 
2014-05-14
Ellen och Emmy Haavisto har båda kvalat sig vidare till mångkampsfinal i Junior EM i Sofia. Detta är första gången två svenska juniorer kvalar sig vidare till mångkampsfinal samtidigt!
 
EGF nyhet
2014-05-05
I helgen var ett antal av EGF:s gymnaster i Falun och tävlade i Mörksuggan och Riksfinalen.
 
Kim-Singmuang-brons-Challen
2014-04-28
Den 24-27 april var EGF-tjejerna Emma Larsson, Jonna Adlerteg, Kim Singmuang och Lovisa Estberg i Kroatien och tävlade i världscupen. Det blev ett flertal fina placeringar, där Kim lyckades allra bäst, och tog med sig ett brons hem.
 
IMG_1418
2014-04-15
SM och JSM i gymnastik avgjordes under helgen i Stockholm, och det blev en tillställning som lyste i EGF:s färger. Hela 14 medaljer bärgades, varav åtta av dessa var guld. Ett fint formbesked av Eskilstunas duktiga gymnaster.
 
2014-04-10
I lördags mötte Sverige (endast Eskilstuna tjejer) Belgien i en Seniorlandskamp som en uppladdningstävling inför EM i Sofia senare i vår. I det Svenska laget ingick Jonna Adlerteg, Emma Larsson, Lovisa Estberg och Kim Singmuang. Dom körde på totalpoä...

EGF_reflexblå

Sportchefens ord

Rakt in i 2014! Vad vill vi ska känneteckna EGF under det här året? Jag skulle gissa att vi kommer att sätta gymnastiken ännu mer på kartan genom att vi sticker ut hakan både på den individuella sportsidan inom den kvinnliga artistiska gymnastiken och på gruppmotionssidan.

Inom vår elitverksamhet har EGF en ambition att fortsätta driva den framgångsrikt och även påbörja det strategiska återväxtarbetet på elitsidan. Nu går vi rakt in i 2014 med ett NM, EM och VM som stora höjdpunkter att se fram emot. Våra duktiga och ambitiösa gymnaster och tränare inleder med ett träningsläger i Boston för seniorerna för att skaffa sig den bästa sparringen och inspirationen man kan få i en av USAs allra största, mest kända och väl renommerade klubbar.

Svenska Spel

svea_190x150
Svenska spel går ut med en uppmaning till dig som spelar via dem. Du kan välja att stödja en idrottsförening genom att registrera den som din på Svenska Spel.

 

Om du spelar via Internet gör du bara ett snabbt val när du placerar dina pengar i ett spel eller spelar genom att klicka på Svenska Spel-bilden här över.

 

Om du spelar med Spelkort via ombud registrerar du spelet med Spelkortet hos ombudet innan du spelar.

 

Vi hoppas du är med oss!

Hemmavinsten

hemmavinsten

Hemmavinsten är Eskilstuna samorganisations gemensamma idrottslotteri. Med en vinstchans som är 2 på 800 varje månad (!), är det ett lotteri med ett odds som är svårt att matcha.

Kommande Evenemang

EGF Pokalen

EGF Pokalen

Lördagen den 24 maj var det dags igen! En sprudlande fest med massor av kul och bra artistisk gymnastik när sommaren står för dörren i Mälardalen. Eskilstuna Gymnastikförening – Artistic Gymnastics bjuder härmed in till EGF Pokalen stegtävlingarna 1-10 och Pokalen klass.

Läs mer

EGF nyhet

Klubbmäterskap

Lördagen den 5 april slår EGF upp portarna för Klubbmästerskap i kvinnlig artistisk gymnastik för alla våra gymnaster. Klubbmästerskapet är till för alla som tränar och tävlar. Oavsett om man inte klarar alla moment för att vara tävlingsklar kan man delta för att visa upp vad man kan.

Läs mer

Våra sponsorer:

aoptik

logotyp bkr jpg

cykel_tradgard

ekopriser

logo_engelhardt_vektor

Eskilstuna Kommun

eskilstunakuriren

gronsta

Svenska vert-2

jskontrolll

Kemiska tvätten

pihls

se_synas

sparbanken_rekarne

sparbanksstiftelsen

Svetsservice

sormlandsidrotten

Team Sportia

verasport

Vilsta Sporthotell

logo

EGF

Postadress:
Eskilstuna GF - Gymnastik
Vilsta Sport och Fritidscenter, Vasavägen 80
63229 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016123434
E-post: This is a mailto link

Se all info