Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Socialstyrelsens tolkning av hälso- och sjukvårdslagen gör det enklare för idrottsföreningar och –förbund som anlitar vårdpersonal.
 
Idrottsrörelsen bygger på det ideella ledarskapet, cirka 77 000 ledare är engagerade inom skånsk idrott. Tillsammans lägger de skånska idrottsledarna ner miljontals med timmar.
 
Förslag om hur civilsamhällets roll i demokratin kan stärkas ska tas fram inom den pågående civilsamhällesutredningen. Tanken är att utredaren ska föreslå hur det offentliga kan stödja civilsamhället att verka för mångfald.
 
Skåneidrotten tillsammans med Malmö FF, Malmö högskola, Malbas och IK Sparta välkomnar dig till en inspirationsdag där vi diskuterar hur vi tillsammans kan arbeta för att stärka idrottens roll som integrationsarena.
 
Region Skånes satsning Skåne lyfter genomförs för 6:e året och får samtidigt ett nytt fokus. I år kommer den regionala utvecklingsstrategin Det öppna Skåne 2030 ligga till grund för satsningen.
 
25 skåningar tilldelas RF:s förtjänsttecken i samband med Riksidrottsmötet 2015.
 
 
 
 
Nu kan vem som helst som misstänker matchfixing ge tips. I dag lanseras en dygnet runt-öppen tipsfunktion som har tagits fram av Riksidrottsförbundet tillsammans med Seccredo AB.
 

Välkommen till Öppet Hus

(2015-02-17 08:47)
 
Den hyllade tv-serien Idrottens himmel och helvete fortsätter att undersöka barn- och ungdomsidrotten och lyfta exempel från denna. Sändningar varje onsdag kl. 22.00 i SVT1, med start ikväll den 21 januari. Varje lördag följs dessutom veckans tema...
 
 
 
Den 26-28 januari åker en delegation från Skåneidrotten tillsammans med ledare från Lugi till Kaunas för ett coachning-seminarium.
 

Webbmaster Kersti Lindelöf

8313_web_130x40_c_pos_2

 

 antidant

rena vinnare

 

 

Postadress:
BK Rövarekulan - Boule
Sten-Erik Nilsson, Battavägen 4
24161 Löberöd

Besöksadress:
Trädgårdsgatan 20
24161 Löberöd

Kontakt:
Tel: 0413-30777
Fax: 0413-30777
E-post: This is a mailto link

Se all info