Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Varje år utser Skåneidrotten vinnare av skånska idrottspriser - personer som gjort framträdande insatser för skånsk idrott. Skånska Idrottspriser delades ut under gårdagens evenemang på Malmö IP då FC Rosengård mötte Kristianstad DFF.
 
 

Simfritids

(2015-05-05 17:43)
Många barn på Rosengård kan inte simma. Orättvist tyckte simläraren och startade gratis simfritids.
 

Skåne lyfter

(2015-05-05 15:45)
Under årets Skåne lyfter kan ni möta representanter från oss på Skåneidrotten. Vi medverkar på scenen där Ola tar pulsen på oss med ”5 minuter med – Idrotten har ordet.” Det blir spännande frågor kring vår verksamhet och trender inom träning och...
 
Nu tar Skåneidrotten tillsammans med samarbetspartnern ViaMedici upp kampen mot plötsligt hjärtstopp i samband med idrottsutövning.
 
Skåneidrotten erbjuder nu IdrottOnline Drop-in support. Drop-in support är ingen utbildning, det är ett erbjudande till dig som redan har viss kunskap i IdrottOnline men behöver hjälp att komma vidare. Vi hjälper dig om du har frågor kring till...
 

Folksams ledarcamp 2015

(2015-04-27 13:04)
 
 
Skatteinformatören Christina Sandström kommer med lite förtydligande inför deklarationen. Ändringar kan göras även efter den 4 maj och om man redan lämnat in deklarationen.
 
Till förtroendevalda i SDF med skånska föreningar.
 
Socialstyrelsens tolkning av hälso- och sjukvårdslagen gör det enklare för idrottsföreningar och –förbund som anlitar vårdpersonal.
 
Idrottsrörelsen bygger på det ideella ledarskapet, cirka 77 000 ledare är engagerade inom skånsk idrott. Tillsammans lägger de skånska idrottsledarna ner miljontals med timmar.
 
Förslag om hur civilsamhällets roll i demokratin kan stärkas ska tas fram inom den pågående civilsamhällesutredningen. Tanken är att utredaren ska föreslå hur det offentliga kan stödja civilsamhället att verka för mångfald.
 
Skåneidrotten tillsammans med Malmö FF, Malmö högskola, Malbas och IK Sparta välkomnar dig till en inspirationsdag där vi diskuterar hur vi tillsammans kan arbeta för att stärka idrottens roll som integrationsarena.
 
Region Skånes satsning Skåne lyfter genomförs för 6:e året och får samtidigt ett nytt fokus. I år kommer den regionala utvecklingsstrategin Det öppna Skåne 2030 ligga till grund för satsningen.
 

Webbmaster Kersti Lindelöf

8313_web_130x40_c_pos_2

 

 antidant

rena vinnare

 

 

Postadress:
BK Rövarekulan - Boule
Sten-Erik Nilsson, Battavägen 4
24161 Löberöd

Besöksadress:
Trädgårdsgatan 20
24161 Löberöd

Kontakt:
Tel: 0413-30777
Fax: 0413-30777
E-post: This is a mailto link

Se all info